اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته آموزش آشپزی، ۱۱۴صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۸۱۷ کیلوبایت، ۲۹۴۱۵ بازدید
نان های سبوس دارخیلی بهتر از سایر نان ها هستند ویا مصرف زیاده از حد مواد سرخ کرده بهداشتی نیست. اما دانستن این توصیه های غذایی یک وجه قضیه است، موضوع مهم تر بکارگیری آنها وکنار گذاشتن عادت های نامناسب قدیمی است. باید تلاش کنیم که به طبیعت نزدیک شویم و از مواهب آن لذت ببریم. باید دانش خود را در زمینه خواص مواد خوراکی و نحوه مصرف صحیح آنها افزایش دهیم و به دنبال غذاهای سالم و بهداشتی باشیم تا زندگی شادابتری داشته باشیم. به همین جهت کتاب انواع بیسکوییت ها را برایتان آماده کرده ایم که بطور مفصل در مورد بیسکوییت ها و روش طبخ آنها توضیح می دهد.
ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
آشپزی سلامت
مریم احمدی
تدارک و تهیه غذا
شهرزاد رکنی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
م آ
۱۳۹۴/۵/۱۶
تشکر دانلود کردم
roya m l
۱۳۹۳/۶/۷
خوشحالم ک با سایتتون اشنا شدم
کتابهای اموزش کیک و شیرینی پزی هم بذارید
ممنون
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام