بیماری های منتقله از غذا
رضا پوردستگردان
افزودن به کتابخانه
راهنمای مطالعه »
اشتراک در تلگرام
اشتراک در واتساپ
موارد دیگر
معرفی کتاب
دسته
علوم پزشکی
،
سلامت و تغذیه
، ۵۶صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۸۲ مگابایت، ۶۶۷۶ بازدید
در این کتاب بیماری های منتقله از مواد غذایی و روش کنترل آنها شرح داده شده است.
ادامه...
کتابهای مرتبط
بیشتر
دانشنامه بیماری های گوارشی
رضا پوردستگردان
اختلالات استخوانی
رضا پوردستگردان
بیماری های گوش گلو وبینی
رضا پوردستگردان
اندیکاسیون بستری در آی سی یو
رضا پوردستگردان
اختلالات زمینه ساز اختلال دفع
رضا پوردستگردان
اختلالات جنسیتی در زنان و مردان
رضا پوردستگردان
بیماری های تنفسی با ریسک مرگ و میر
رضا پوردستگردان
علل خون ریزی در ریه
رضا پوردستگردان
ویتامین مفید در بیماریها
رضا پوردستگردان
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکههای اجتماعی
کانال تلگرام
توییتر