اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته علوم پزشکی، سلامت و تغذیه، ۶۸صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۳.۰۳ مگابایت، ۹۸۴۰ بازدید

مصرف مواد غذایی آلوده به عوامل بیماری زا مانند ( باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها ) می تواند به مسمومیت های غذایی منجر شود مسمومیت غذایی بر اساس میزان سم درگیر و سلامت فرد می تواند خفیف تا شدید باشد. سیکلوسپورین، اشریشیا کلی، لیستریا و سالمونلا برخی از عوامل بیماری زا هستند که اغلب با مسمومیت غذایی در ارتباط هستند.

علائم مسمومیت غذایی ( استفراغ، اسهال، تهوع، سردرد و درد شکمی ) معمولاً 1 - 3 روز بعد از خوردن غذای آلوده شروع می شود به همین ترتیب، مسمومیت غذایی به طور قابل توجهی می تواند روی سلامت شما تاثیر بگذارد و مشاوره تغذیه ای در مسمومیت با مواد غذایی بسیار مهم است.

در این کتاب مسمومیت های شایع و علائم و روش درمان آنها بیان شده است.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
اختلالات استخوانی
رضا پوردستگردان
علل خون ریزی در ریه
رضا پوردستگردان
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام