به شما تبریک می گوییم، با تهیه و مطالعه این کتاب از نقطه نظر کلاس کاری، بسیاری از دوستان، همکاران و رقیبان خود را پشت سر گذاشتید.
چرا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
چون در هر حوزه و تخصص از پروژه های عمرانی، تنها 10 درصد افراد به یادگیری و به خصوص پیشرفت، علاقه نشان داده و به دنبال یادگیری مطالب جدید و به روز هستند؛ شما جزو آن 10 درصد هستید.
پس از تالیف کتاب های ارزشمند مترور و استقبال بی نظیر از آن ها، و با توجه به نیاز فراوان جامعه مهندسین ساختمان کشور به کتابی کاربردی و اجرایی در حوزه ی نظارت، تصمیم گرفته شد کتاب ناظر حرفه ای به تالیف برسد. متره، اجرا و نظارت 3 عامل کاملا مرتبط به یکدیگر هستند و در صورتی که فردی تمرکز و یادگیری خود را بر روی این 3 اصل معطوف کند، قطعاً در کار خود شاهد موفقیت ها و پیشرفت های غیر قابل تصور خواهد بود.
تعداد زیادی از مهندسین و ناظرین ساختمان درک صحیحی از مفاهیم و مطالب موجود در آیین نامه ها، نشریات و مقررات ملی ساختمان ندارند و شاید این به دلیل عدم ارائه عکس های اجرایی در این کتب و یا شاید عدم تجربه کافی در اجرا و نظارت باشد که نتیجه ی آن ساخت و سازهای غیر اصولی، ناایمن و بی کفایت خواهد بود. همچنین درصد زیادی از مهندسین در بدو ورود به حوزه نظارت و اجرای ساختمان، با اصول اجرایی و نظارت آشنایی چندانی ندارند، لذا این کتاب می تواند اکثر کمبودها را جبران نماید و علاقمندان می توانند همانند یک مهندس دارای سابقه و یا حتی سطح بالاتر به فعالیت حرفه ای نظارت و اجرا بپردازند.
کتاب ناظر حرفه ای تنها به اصول نظارت ساختمان نمی پردازد، بلکه علاوه بر ارائه این نکات، به بحث در خصوص نکات اجرایی ساختمان، ارائه دتایل های گوناگون و عکس های اجرایی به شیوه ای کاملا کاربردی و عملی می پردازد که در معدود کتابی به آن پرداخته شده است.
این اثر ارزشمند، در واقع اولین کتاب در قطع رحلی و با عنوان نظارت در کشور می باشد که در جلد اول آن (ناظر حرفه ای1) به مباحثی از قبیل: پی، پی کنی و گودبرداری - آرماتور و آرماتوربندی - قالب و قالب بندی - بتن، بتن ریزی، سازه و ساختمان های بتن آرمه پرداخته شده است. و در جلد دوم (ناظر حرفه ای2) به مباحثی از قبیل: سازه های فلزی - سازه های با مصالح بنایی و سنتی - ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا - نکات ویژه نظارت و ناظر پرداخته خواهد شد.
امید است این کتاب مورد استفاده کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مهندسی عمران و ساختمان، اساتید، مدیران اجرایی، ناظران (دارای پروانه اشتغال به کار و بدون پروانه) ساختمان، کارفرمایان، کارشناسان، مشاوران، پیمانکاران و علاقمندان به صنعت ساختمان قرار بگیرد.