کتاب آشپزی نظری و عملی به آموزش نکات بسیار کاربری برای تهیهی غذاهای خوشمزه میپردازد.
در بخشی از کتاب آشپزی نظری و عملی میخوانیم:
معمولاً برنج را با برخی از مواد از جمله خورش صرف میکنند. بعد از برنج یکی از اساسیترین مواد غذایی، خورش است که در غذاهای ایرانی اهمیت فراوانی دارد و مکمل برنج میباشد. انواع خورشها عبارتند از: خورش قورمه سبزی، خورش قیمه، خورش کرفس، خورش بادنجان، خورش آلو اسفناج و غیره.
خورش قیمه:
از آنجا که این خورش در مراسم مذهبی مثل عاشورا مورد استفاده قرار میگیرد، آن را یک خورش مذهبی نیز مینامیم.
مواد لازم:
لپه: یک پیمانه
گوشت خورشی: 800 گرم
پیاز: یک عدد
لیمو عمانی: چهار عدد
آب: دو لیوان
روغن مایع: 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کافی
گوجه فرنگی: به مقدار کافی
ادویه مخلوط: به مقدار کافی