اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته آموزش آشپزی، ۳۵صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۱۴ کیلوبایت، ۲۴۰۳۲ بازدید

کتاب آشپزی نظری و عملی به آموزش نکات بسیار کاربری برای تهیه‌ی غذاهای خوشمزه می‌پردازد.

در بخشی از کتاب آشپزی نظری و عملی می‌خوانیم:

معمولاً برنج را با برخی از مواد از جمله خورش صرف می‌کنند. بعد از برنج یکی از اساسی‌ترین مواد غذایی، خورش است که در غذاهای ایرانی اهمیت فراوانی دارد و مکمل برنج می‌باشد. انواع خورش‌ها عبارتند از: خورش قورمه سبزی، خورش قیمه، خورش کرفس، خورش بادنجان، خورش آلو اسفناج و غیره.

خورش قیمه:
از آن‌جا که این خورش در مراسم مذهبی مثل عاشورا مورد استفاده قرار می‌گیرد، آن را یک خورش مذهبی نیز می‌نامیم.
مواد لازم:
لپه: یک پیمانه
گوشت خورشی: 800 گرم
پیاز: یک عدد
لیمو عمانی: چهار عدد
آب: دو لیوان
روغن مایع: 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کافی
گوجه فرنگی: به مقدار کافی
ادویه مخلوط: به مقدار کافی

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
آشپزی سلامت
مریم احمدی
آموزش آشپزی
علی قیاسی
آموزش آشپزی - جلد اول
امیر علی صحرایی
آشپزی در تهران
ماهنامه هنر آشپزی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام