شاید در قدیم و حتی چند سال پیش افرادی فقط بخاطر عشق به اهلبیت علیهم السلام و به صورت خودجوش مبادرت به این گونه امور می نمودند اما اکنون شاهد دست های پنهانی هستیم که دست اندرکاران آن درصددند تا با استفاده از احساسات عوام جامعه و تحریک آن به اهداف شوم خود نائل گردند. جریانی که آشکارا مدعی میشود میان آنچه در کربلا صورت گرفته با آنچه فقه اهل بیت، علیهمالسلام، میگوید تضاد وجود دارد و فتوا صادر میکند که در عزاداری سیدالشهدا، علیهالسلام، جائی برای دخالت فقه و فقها وجود ندارد. جریانی که دیگر عملا هدف خود را ضدیت با دستور اکید رهبر انقلاب مبنی بر ممنوعیت قمه زنیست.
امروز شاهد آنیم که جریان آلودهای «قمه زنی» را «حقیقت مظلوم» مینامد و برای احیا آن اینهمه سرمایهگذاری میکند و به خوبی میداند که اعتقادات مردم را چگونه میتوان آماج حملات و ضربات خود قرار داد. از این حیث ذرهای تردید نباید کرد و با مدیریت فرهنگی موثر میتوان با کسانی که با اصل اسلام و نهضت عاشورا دشمنی دارند مقابله نمود. کتاب «قمهزنی سنت یا بدعت» یکی از این اقدامات فرهنگی است…
در این کتاب که با رویکرد تحریف زدایی از عزاداری امام حسین علیه السلام نوشته شده است به نقد و بررسی ابعاد مختلف فقهی اجتماعی و سیاسی قمه زنی پرداخته می شود و واقعیت هایی را در مورد این عمل خرافی یادآوری می کند.