کتاب گوزن جنگل اثر داینا مالوک با ترجمه و تدوین اسماعیل پورکاظم به همراه تصاویر مناسب درصدد است تا بیان شایستهای با هدف آگاهی دادن و سرگرمی کودکان و نوجوانان فارسی زبان عرضه نماید.
نقش نفرین در قصهها:
همۀ انسانها برای خویش حق و حقوقی مبتنی بر قوانین و رسوم کشوری و منطقهای قائلند، لذا همواره انتظار دارند تا از آنچه به خودشان تعلق میگیرد، بهرهمند شوند ولیکن در برخی اوقات به دلایلی در مواجهه با زر، زور و تزویرمداران از حقوق خویش دور میمانند و یا بیش از آن احساس میکنند که بگونهای در معرض ظلم و ستم ناجوانمردانه و یا بیتوجهی ظالمانه دیگران واقع شدهاند.
اینگونه افراد که خود را مظلوم میدانند، اغلب به دلیل اینکه قادر به دفاع از حقوق خویش نمیباشند و از دریافت مایملک و یا جایگاه و احترام به تاراج رفته مأیوس و ناامید میگردند لذا به دعا و نفرین متوسل میشوند، تا انتقام خویش بازستانند.
نفرین سابقهای بس طولانی در فرهنگهای ایرانی، اسلامی و سایر ملل دارد لذا موضوع جذابی برای قصهگوئی و قصهگویان شده است تا افراد مورد نظرشان را دچار دردی بیدرمان و یا مشکلی نابسامان سازند و بدین ترتیب ماجرائی جذاب برای مخاطبین قصهها فراهم نمایند.