کتاب فصل عاشقی مجموعه اشعاری سرشار از احساسات به قلم پژمان پروازی است.
جدا از تعاریف گوناگونی که برای شعر ارائه گردیده و نیز مفهوم عامی که در تمامی زبانها و فرهنگها از آن برداشت شده است، فوران احساسی در ضمیر فرد میتواند به تولید محتوای هنری خاصی منجر گردد که به آن شعر گفته میشود.
شاید بر این تعریف نقد یا نظری هم وارد شود که قابل احترام و پذیرفتنی است، اما با همین اندک توصیف از زبان احساس درون، آن چه را که در این کتاب تحریر گردیده را توجیه پذیر میسازد.
پژمان پروازی را بیشتر بشناسیم:
نویسنده این کتاب، پژمان پروازی فارغالتحصیل رشتهی ادبیاتنمایشی و همین طور دانشآموختهی رشتهی فیلمسازی است که در زمینهی نگارش فیلمنامه، نمایشنامه و کارگردانی فیلم و تئاتر صاحب چندین اثر میباشد. از جمله فیلمهای او میتوان از توهم، وارث، تابلو، وقتقرار، روی دیوار ننویس، مرگ کوپن فروش و… نام برد. این نویسنده با نشریات مختلفی از جمله روزنامهی همشهری، ماهنامههای نمایش و صحنه و چندین نشریهی دیگر در زمینهی نقد نمایشهای اجرا شده همکاری داشته است و در سال ۱۳۸۴ خورشیدی نیز در شمار سه نفر کاندید منتخب انجمن تئاتر برای دریافت جایزهی بهترین منتقد قرار گرفته است.
از او مجموعه داستان (من و چخوف)، مجموعه اشعار (فصل عاشقی)، چند نمایشنامه (اعتراف، واکنش، مهمانی، آقای توک، یک داستان مجزا)، فیلمنامه (در پایان و فیلمنامههای فیلمهایی که خودش کارگردانی کرده) و چند رمان نیز منتشر گردیده است که میتوان به رمانهای "شبح" و "تمساح " که جلد اول و دوم از مجموعه پروندههای جنایی کارآگاه رسولی هستند اشاره کرد.
او در حال حاضر مشغول نگارش یک نمایشنامهی پرهیجان دیگر است که به زودی منتشر خواهد شد.
همچنین کتاب نظری این نویسنده با نام "از داستان تا درام"، راهنمایی است تا دانشجویان و علاقمندان رشتهی نمایش بتوانند داستان دلخواه خود را به یک نمایشنامهی جذاب مبدل نمایند.