کتاب 17 چاشنی هندی، اثر پارکاش بینز در رابطه با تاریخچه، فواید ادویهها در سلامتی و خواص مغذی آنها است. ادویهها از هزاران سال قبل در آشپزی و طب سنتی هندوستان و چین بکار میرفتند. اساسا آنها ”غذاهایی شگفت انگیز” هستند که هم خاصیت درمانگری دارند و هم طعم دهندههایی عالی میباشند که در شیوه زندگی سالم اهمیت به سزایی دارند.
همچنین برای پنج هزار سال است که پایه طب آئوردیک (طب سنتی هندوستان) و داروسازی سنتی هندوستان میباشند.
یکی از عوامل بازدارنده برای افرادی که میخواهند آشپزی هندی را فرا بگیرند، تعداد بیشمار ادویهها و طرز استفاده از آنها است. بر همین اساس پارکاش بینز (Parkash Bains) تصمیم گرفت برای از بین بردن این عامل بازدارنده، اطلاعاتی مقدماتی و ساده را در زمینه ادویههای پرکاربرد در هند در اختیار شما علاقه مندان قرار دهد.