اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته آموزش آشپزی، ۲۳صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۰۲ مگابایت، ۳۸۶۵ بازدید

کتاب 17 چاشنی هندی، اثر پارکاش بینز در رابطه با تاریخچه، فواید ادویه‌ها در سلامتی و خواص مغذی آن‌ها است. ادویه‌ها از هزاران سال قبل در آشپزی و طب سنتی هندوستان و چین بکار می‌رفتند. اساسا آن‌ها ”غذاهایی شگفت انگیز” هستند که هم خاصیت درمانگری دارند و هم طعم دهنده‌هایی عالی می‌باشند که در شیوه زندگی سالم اهمیت به سزایی دارند.

همچنین برای پنج هزار سال است که پایه طب آئوردیک (طب سنتی هندوستان) و داروسازی سنتی هندوستان می‌باشند.

یکی از عوامل بازدارنده برای افرادی که می‌خواهند آشپزی هندی را فرا بگیرند، تعداد بی‌شمار ادویه‌ها و طرز استفاده از آن‌ها است. بر همین اساس پارکاش بینز (Parkash Bains) تصمیم گرفت برای از بین بردن این عامل بازدارنده، اطلاعاتی مقدماتی و ساده را در زمینه ادویه‌های پرکاربرد در هند در اختیار شما علاقه مندان قرار دهد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
آشپزی سلامت
مریم احمدی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام