کتاب ۵ تکنیک ساده برای مدیریت ترس به قلم علی مشایخ به شما کمک میکند تا با پیشبرد نکات گفته شده، بتوانید از ترسهایتان به عنوان یک محرک و ابزار برای پیشرفت استفاده و دایره آرامشتان را وسیعتر کنید.
ترسها همیشه وجود داشته و خواهند داشت. هیچگاه نمیتوانیم به طور کامل آنها را از بین ببریم اما میتوانیم با مدیریت ترس به آرامش بیشتری در زندگی برسیم. اگر نتوانید ترسهایتان را مدیریت کنید طبیعی است که این ترسها هستند که شما را مدیریت میکنند و زندگی شما با نگرانی و استرس و اضطراب همراه خواهد شد. مدیریت ترس از سخنرانی، از صحبت در جمع، از نگرانیها، از اتفاقات ناخوشایند و....بخشی از مدیریت ترس است.
از آن جا که نویسنده کتاب در برههای از زمان آسیبهای جدی از عدم مدیریت ترس داشته است سعی کرده است تکنیکهایی که برای مدیریت ترس دز طی زمان آموخته است را به شما آموزش دهد. شاید شما هم از آن دسه از افراد باشید که میگویند مگر میشود ترس را مدیریت کرد و ما نمیتوانیم کاری کنیم. حرفم این است حتی اگر واقعا ترس شما از مواردی باشد که از دسترس شما خارج است باز هم میتوانید کاری کنید که نگرانی کمتری را تجربه کنید و به عبارت بهتر مدیریت ترس در این شرابط بهتر معنی پیدا میکند وگرنه در شرایط عادی خیلی هنر نیست.
در بخشی از کتاب ۵ تکنیک ساده برای مدیریت ترس میخوانیم:
«توی ایران کمک کردن به بقیه دو حالت داره یا باعث میشه همیشه آویزون شما باشن یا زیرآبتونو بزنن»
مطمئنا افرادی که با این باور زندگی میکنند یا خودشان اعتماد بدون ساختار به دیگران داشتهاند و یا در اطراف خودشان از این دست بیاعتمادیها زیاد بوده است. اما همچنان که در جامعه، غیرقابل اعتمادها وجود دارند قابل اعتمادها هم هستند. اشخاص قابل اعتمادی را انتخاب کنید و تلاشتان را بکنید تا به موفقیت برسد. البته حداقل نتیجهای که کمک کردن به دیگران برای شما دارد این است که تلاشتان را انجام دادهاید و رسالت خود را تمام کردهاید.
"مدتی است درتلاشم ولی نمیتوانم تشخیص بدهم که چه کاری در اولویت قرار دارد؟ یا بیشتر کارها در اولویت هستند اما کدام را اول باید انجام بدهم؟" استفان کاوی که یکی از مشاوران برجسته بینالمللی در سازمانهاست در کتاب معروف خود به نام هفت عادت مردمان موثر کارها را به 4 دسته مهم تقسیم میکند...