کتاب کاهش عوامل مخرب کوتاه مدت آب و هوایی از طریق تغییر رژیم غذایی فرصتی ارزشمند برای حفظ امنیت جهانی غذا و محافظت از کشورهای آسیبپذیر در برابر تغییرات آب و هوایی در اختیار شما قرار میدهد.
کشورهایی که بیش از همه نسبت به تغییرات آب و هوایی آسیبپذیرند، شامل بخش اعظمی از آفریقا، جزایر کم ارتفاع و جزایری که برای آبیاری و تأمین آب آشامیدنی وابسته به یخچالهای طبیعی (که اکنون با سرعت در حال آب شدن هستند) میباشند که خواستار توافق برای تغییر آب و هوایی بودهاند، تا افزایش دما را به کمتر از C°1.5 و یا حتی C°1 محدود نمایند تا از مردم کشور خود و معیشتشان و نیز امنیت غذایی محافظت نمایند.
در بخشی از کتاب عوامل مخرب کوتاه مدت آب و هوایی از طریق تغییر رژیم غذایی میخوانیم:
"این عقیده که آزاد شدن گاز دی اکسید کربن (CO2) به خاطر دخالتهای بشر در طبیعت، ممکن است آب و هوا را به مدت صدها هزار سال تحت تأثیر قرار دهد، هنوز به اطلاع عموم مردم نرسیده است. "
این بدین معنی است که اگرچه کاهش دی اکسید کربن (CO2) در دراز مدت ضروری است و در کوتاه مدت، از وقوع گرمایش بیشتر جلوگیری خواهد نمود، اما هیچ میزانی از سرمایه گذاری در زمینه انرژی تجدید پذیر، خودروهای برقی و غیره، در حقیقت شروع به ایجاد خنک سازی در این نسل (در کوتاه مدت) نخواهد نمود. بنابراین، در صورتی که کاهش انتشار عوامل کوتاه مدت (گازهای گلخانهای دارای عمر کوتاه در جو) اهمیت داشته باشد، راه حلهای دیگر علاوه بر کاهش انتشار دی اکسید کربن، اساسی خواهد بود.