اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته تجارت الکترونیک، ۱۸صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۷۱۷ کیلوبایت، ۸۵۰ بازدید

کتاب با صفر تا صد فین تک آشنا شوید نوشته‌ی مهران منصوری فر، به بررسی استفاده از تکنولوژی و دنیای دیجیتال در دنیای مالی یا به عبارتی فین تک می‌پردازد که می‌تواند تا حد زیادی عملیاتی مانند پرداخت قبض، انتقال کارت به کارت، خرید شارژ و غیره را سرعت بخشد.

فین تک (Fin Tech) از دو کلمه اختصار یافته مالی و تکنولوژی تشکیل شده و به معنای فناوری‌‌‌‌های مالی می‌باشد. در واقع فین تک به استفاده از تکنولوژی و دنیای دیجیتال در دنیای مالی اشاره دارد که می‌تواند تا حد زیادی عملیاتی مانند انتقال کارت به کارت، پرداخت قبوض، خرید شارژ و غیره را با سرعت و دقت بالاتری انجام دهد. در حال حاضر استارت آپ‌های بسیاری از این ایده برای کار‌آفرینی استفاده کرده‌اند که بسیاری از آن‌ها موفقیت‌آمیز بوده‌اند.

در بخشی از کتاب با صفر تا صد فین تک آشنا شوید می‌خوانیم:

در حال حاضر فعالان حوزه برنامه‌نویسی علاقه زیادی به ایجاد پروژه‌ها و استارت آپ‌هایی در این زمینه دارند چرا که از طرفی می‌تواند برای کاربران بسیار مفید و موثر واقع شده و از طرف دیگر منجر به درآمدزایی قابل توجهی خواهد شد. به طوری که در سال 2017 پروژه‌های مربوط به حوزه فین تک بیش از 40 میلیارد دلار سرمایه جذب کرده است. از طرف دیگر سه شرکت از لیست ده شرکت برتر از نظر میزان سرمایه، در زمینه فین تک فعالیت می‌‌کنند.

همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد، خدمات فناوری مالی شامل تمامی خدمات بانکی مانند سرمایه گذاری، انتقال وجه، پرداخت قبوض، خرید شارژ، خدمات بیمه، وام و غیره است که به شکلی جدید و بر پایه تکنولوژی ارائه خواهد شد.  

آیا فین تک همان خدمات الکترونیک است؟

بسیاری از افراد خدمات فناوری مالی را با خدمات الکترونیکی که توسط بانک‌ها ارائه می‌شود، اشتباه می‌گیرند. در صورتی که شما نیز چنین تصوری دارید، باید بدانید که این دو واژه کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.

نکته قابل توجه آن است که در Fin Tech فناوری در حوزه بانکداری همراه با نوآوری و خلاقیت است و صرف استفاده دنیای دیجیتال در امور مالی، نمی‌توان پروژه و استارت آپ را در حوزه فین تک جای داد.

نکته دوم آن که خلاقیت و نوآوری در دنیای مالی و بانکداری لزوما مختص فضای آنلاین و دنیای دیجیتال نیست، بلکه هر راهکار جدید در نظام بانکداری می‌تواند در مجموعه فین تک قرار بگیرد. برای مثال اگر یک استارت آپ به دنبال تهیه و چاپ اسکناس پلیمری برود که قابلیت شست و شو داشته باشد، این ایده را می‌توان در حوزه نوآوری مالی جای داد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مسیر موفقیت طراحان فریلنسر
نیما صالح زاده نیک سیرت
درآمد بی‌پایان
علیرضا هزاره
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام