تاریخچه و چگونگی پیدایش نان سنگک ایرانی
اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته آموزش آشپزی، ۵صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۶۱ کیلوبایت، ۱۷۵۹۲ بازدید
در سرزمین کهن ایران، بر اثر تجربهها و اعمال سلیقهها در طول سالیان دراز تاریخ، غذاها و پختنیهای گوناگون رسم شده و بوجود آمده که در نزد بسیاری از کشورهای دیگر و حتی مردم سرزمین ما، این غذاها به عنوان غذاهای ملی و سنتی معروف شدهاند. از جمله این نوع غذاها و پختنیها میتوان به چلوکباب، آبگوشت (دیزی) و نان سنگک اشاره کرد. در این گزارش درصددم که تاریخچه و چگونگی پیدایش نان سنگک را برای ایرانیان عزیز ساکن کانادا که امروزه از مغازهها و سوپرمارکتهای ایرانی نان سنتی ایرانی سنگک با کیفیت و بسته بندی بهداشتی تهیه مینمایند را شرح دهم. قبل از آنکه وارد این بررسی بشویم به اطلاع عزیزان وخوانندگان هفتهنامه سلام تورنتو و سایت سلام تورنتو میرسانم اگر چه در سالهای اخیر سیستم پخت نان در ایران و بویژه در تهران ماشینی شده و این موضوع از کمیت و کیفیت پخت نان کاسته است ولی هنوز هم نانواییهایی وجود دارند که به پخت این نانهای سنتی به روش قدیم ادامه میدهند. اصولاً چهار نوع نان در سطح ایران بعنوان نانهای سنتی و ملی شناخته شدهاند: -نان سنگک -نان بربری -نان تافتون -نان لواش
ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
17 چاشنی هندی
پارکاش بینز
آشپزی سلامت
مریم احمدی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام