اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته سلامت و تغذیه، ۸صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۶۹ کیلوبایت، ۶۹۳۳ بازدید
نمک به عنوان یک ماده غذایی ثابت در زندگی روز مره حداقل 80% انسانهای جهان است و برخی افراد به نوعی معتاد این ماده غذایی هستند و هر روزه در وعده های غذایی خود از آن استفاده میکنند. سرکه نیز نقش موثری در طعم دهندگی غذاها و همچنین ساخت ترشیجات و.. دارد اما خاصیت این دو ماده غذایی تنها در صرف غذا خلاصه نمیشود.محقق خانه کتاب ایران,راشین گوهرشاهی در این مقاله به خواص درمانی,زیبایی و.. سرکه و نمک پرداخته است و در این کتاب بیش از هشتاد خواص سرکه و نمک معرفی شده است که شاید باورتان نشود این دو ماده غذایی تا این حد مفید و کاربردی باشند.
ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
آداب سفره غذا
رحمت پوریزی
تغذیه سالم گیاهی در 21 روز
معصومه ابراهیم زاده عطاری
بازگشت غافلان جنسی به سلامت
امیر رضا عطری کرمانشاهی
افسردگی را بخوریم
لیدا شاهسونی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام