دسته
سلامت و تغذیه، ۸صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۶۹ کیلوبایت، ۶۹۳۳ بازدید
نمک به عنوان یک ماده غذایی ثابت در زندگی روز مره حداقل 80% انسانهای جهان است و برخی افراد به نوعی معتاد این ماده غذایی هستند و هر روزه در وعده های غذایی خود از آن استفاده میکنند. سرکه نیز نقش موثری در طعم دهندگی غذاها و همچنین ساخت ترشیجات و.. دارد اما خاصیت این دو ماده غذایی تنها در صرف غذا خلاصه نمیشود.محقق خانه کتاب ایران,راشین گوهرشاهی در این مقاله به خواص درمانی,زیبایی و.. سرکه و نمک پرداخته است و در این کتاب بیش از هشتاد خواص سرکه و نمک معرفی شده است که شاید باورتان نشود این دو ماده غذایی تا این حد مفید و کاربردی باشند.