اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته آموزش آشپزی، ۳۱صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۹ مگابایت، ۱۱۱۲۱ بازدید

در این کتاب آموزش تهیه ی ۲۹ ژله ی متنوع گردآوری شده است:

ژله میوه قالبی –  ژله دریای ساحل –  ژله طالبی –  ژله ابروباد – ژله انار –  ژله توت فرنگی –  ژله به شکل آکواریوم –  ژله خاکشیر –  ژله شیر نارگیل –  ژله خامه ای – ژله سه رنگ – ژله بستنی پرتقالی – ژله شیفون یا مکزیکی –  ژله بستنی در پوسته پرتقال – ژله قلبی – شمع ژله ای توت فرنگی  – ژله پنیری –  ژله نیمرو – ژله با موز –  ژله وانیلی –  ژله لیمو –  ژله فالوده – کیک ژله ای –  ژله شیر موز – ژله شطرنجی –  ژله بیرنگ خوشمزه – ژله گل خامه ای – ژله مات – ژله

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
17 چاشنی هندی
پارکاش بینز
آشپزی سلامت
مریم احمدی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
ایدا دهقان
۱۴۰۲/۱/۱۴
عالیییی
reyhaneh heidari
۱۳۹۶/۱۰/۱۴
جالب بود
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام