اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته متفرقه مهندسی، ۱۶۳صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۹۱ مگابایت، ۴۹۵۸ بازدید

نویسندگان: محمد ارشادیان، حسین زمانی، محمد سامی و حسن عابدزاد

انسان اولیه غذای خود را با ماهیگیری، شکار و استفاده از گیاهان وحشی تأمین میکرد. در آن دوران انسان به صورت گروه های کوچک یک یا خانواده ای در غارها و در نزدیکی منابع مواد خوراکی، می زیست و هر خانواده مسئول تأمین غذای خود بود. با تشکیل اجتماعات بزرگتر، مشاغل خاص و جدیدی بوجود آمد که باعث شد گروهی از مردم به کارهایی مانند آموزش و غیره پرداخته، برای تأمین غذای خود نیازمند افراد دیگر شوند. در حال حاضر در بسیاری از نقاط جهان، فرآورده های گیاهی را بر اساس میزان کار مورد نیاز، عملکرد در واحد سطح و نحوه مصرف فرآورده تولید شده به دو گروه زراعی و باقی تقسیم می کنند. کیفیت فرآورده باغی با صفاتی از قبیل، طعم، ارزش غذایی،بازار پسندی ارتباط دارد و تحت تأثیر عملیات زراعی، آب و هوا، تاریخ برداشت و شرایط انبارداری قرار می گیرد.

بدیهی است آنچه سبب می شود در کی فرآیند تولید به ایده آل ها برسد داشتن دانش، علم، آگاهی و شناخت از موضوع است. در شرایط کنونی که افزایش جمعیت و توسعه زندگی شهری باعث محدود شدن زمین های زراعی و باغی می شود ضروری است برای نگهداری بیشتر و تبدیل تولیدات محصولات زراعی و باغی، علم و دانش این موضوع را داشته باشیم تا راهی برای مبارزه با گرسنگی و کمبود مواد غذایی باشد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
ویتامین‌ها
نسیم دارابی
اصلاح نژاد با هوش مصنوعی
محمدرضا کتویی زاده
تاریخچه علم مواد
ایمان الیاسیان
HSE براساس OSHA
ایمان الیاسیان
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
Milad Gholammola
۱۳۹۷/۴/۴
عالیه از صمیم قلب از شما تشکر می کنم
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام