اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته سلامت و تغذیه، ۵۲صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۳.۳۳ مگابایت، ۱۰۳۸۰ بازدید

کتاب زبان خوراکی‌ها، درباره‌ی برخی صیفی‌جات، میوه‌ها و سبزیجات نوشته شده و اطلاعات مفیدی در مورد فواید و تاریخچه آن‌ها در اختیار ما قرار می‌دهد.

صیفی‌جات، به برخی از محصولات زراعتی گفته می‌شود که در بهار و اوایل تابستان کارهای مقدماتی آن انجام شده و حاصلش در تابستان یا اوایل پاییز به دست می‌آید، مانند خربزه، هندوانه و طالبی. به عبارت دیگر صیفی جات برخی از محصولات زراعتی هستند که کاشت، داشت و برداشت آن‌ها در فصول گرم سال انجام می‌شود.

همه ما می‌دانیم که باید بخشی از غذایی که در طول روز می‌خوریم را به سبزیجات و میوه‌ها اختصاص دهیم. افرادی که میوه و سبزی به اندازه کافی مصرف نمی‌کنند، بیشتر در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌گیرند.
 

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
تغذیه سالم گیاهی در 21 روز
معصومه ابراهیم زاده عطاری
ویتامین‌ها
نسیم دارابی
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
فاطمه موذن فرد
۱۳۹۷/۱/۲۶
کتاب خوبی بود،ممنون از نویسنده کتاب
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام