اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۵۷صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۵.۳۷ مگابایت، ۱۷۹۰ بازدید

کتاب فلفل سیاه؛ سلطان ادویه‌ها نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی ویژگی‌های زیستی، پرورشی و دیگر قابلیت‌های فلفل سیاه می‌پردازد.

فلفل سیاه (Black Pepper) از معدود ادویه‌هایی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود و جایگاه ویژه‌ی آن را می‌توان به طور روزانه در تولیدات آشپزخانه‌ای و حتی صنایع غذایی ملاحظه نمود. مباحث این کتاب به بهبود زندگی کشاورزان و دست‌اندرکاران مربوط به تجارت و فرآوری آن و نهایتاً خودکفایی و امنیت غذایی کشور کمک می‌نماید.

گیاهان در زمینه‌های مختلف زندگی بشر بسیار اهمیت دارند، به طوری‌که زندگی در سراسر کره‌ی زمین بدون وجود آن‌ها متصور نمی‌باشد. گیاهان به صورت‌های مختلفی در تغذیه بشر بکار گرفته می‌شوند تا ضامن بقا و سلامتی انسان‌ها باشند. امروزه گیاهان از جنبه‌هایی چون غذا، دارو، علوفه دام‌ها و البسه جایگاه رفیعی یافته‌اند. بسیاری از آن‌ها به عنوان ادویه و چاشنی باعث تلذیذ مواد غذایی می‌گردند، تا انسان‌ها از مائده‌های زمینی به بهترین وجه ارتزاق نمایند و بهره‌مند گردند. 

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
سرمه‌های آسمانی
ایمان آسمانی
اسرار نوش دارو
دانیال دیهیم
زیره؛ ادویه‌ی معطر
اسماعیل پورکاظم
روناس؛ گیاه رنگزا
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام