اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۶۲صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۷.۳۴ مگابایت، ۱۷۸۵ بازدید

کتاب زیره؛ ادویه‌ی معطر نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی ویژگی‌های بی‌نظیر گیاه زیره می‌پردازد. گیاهان در زندگی بشر نقش بسیار بارزی بر عهده دارند. آن‌ها تأمین کنند‌ه‌ی غذا، لباس، مسکن و اکسیژن برای تداوم حیات هستند. برخی از گیاهان که آن‌ها را با عناوین گیاهان دارویی، ادویه‌ای و زینتی می‌شناسیم، باعث می‌شوند که از سلامت جسمی و روحی برخوردار گردیم. 

امروزه گروه کثیری از چنین گیاهانی توسط محققین کشاورزی اصلاح شده‌اند، تا بر میزان اثربخشی آنان افزوده گردد اما گروهی همچنان به صورت وحشی در گستره‌های طبیعی رشد می‌کنند و به همان حال توسط انسان‌ها جمع‌آوری و برای مقاصد مختلف مصرف می‌شوند. 

به هر حال زیره‌ها (سیاه، سفید) در زمره‌ی گیاهانی هستند که به صورت وحشی و زراعی یافت می‌گردند. این گیاهان دارای ویژگی‌های بارزی هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا به عنوان گیاهان دارویی و ادویه‌ای در سطوح سنتی و صنعتی بکار گرفته شوند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
سرمه‌های آسمانی
ایمان آسمانی
اسرار نوش دارو
دانیال دیهیم
روناس؛ گیاه رنگزا
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام