کتاب آلوئه ورا، مطالب کمتر گفته شده نوشتهی کارگروه مطالعات کاربردی، به بیان آخرین دستاوردها و اصولی میپردازد که عمل به آنها جهش قابل توجهی در کاهش آفات و افزایش محصول خواهد داشت.
آلوئه ورا یا صبر زرد از خانواده لیلیاسه بوده و از زمانهای قدیم در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده است. امروزه بسیاری از شرکتها به دلایل مختلفی از جمله خواص ضد توموری، ضد سوختگی و مرطوب کننده بودن از آن در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده میکنند. آلوئه ورا از گونههای مقاوم به خشکی و شوری است و جزء گیاهان CAM دستهبندی میشوند. این گیاهان راندمان مصرف آب و توان سازگاری بالایی با مناطق خشک و بیابانی دارند و روزنههای ورود را در طول روز بسته نگه میدارند تا حداقل تلفات آب را داشته باشد.
در بخشی از کتاب آلوئه ورا، مطالب کمتر گفته شده میخوانیم:
استفاده از تفاله چای در بستر کشت آلوئه ورا نیز روی ارتفاع میزان ژل تعدادبرگ و پاجوش، وزن تر برگ و وزن تر و خشک ریشه همچنین میزان آسکوربیک اسید (ویتامین ث) و آنتی اکسیدان و فنل اثر مثبت و معنیدار دارد. بر اساس یافتهها میتوان از ضایعات کارخانه چای در شمال کشور بعنوان کود برای افزایش تولید آلوئه ورا استفاده کرد.