آلوئه ورا، مطالب کمتر گفته شده
اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۹صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۵۶ مگابایت، ۷۲۴ بازدید

کتاب آلوئه ورا، مطالب کمتر گفته شده نوشته‌ی کارگروه مطالعات کاربردی، به بیان آخرین دستاوردها و اصولی می‌پردازد که عمل به آن‌ها جهش قابل توجهی در کاهش آفات و افزایش محصول خواهد داشت.

آلوئه ورا یا صبر زرد از خانواده لیلیاسه بوده و از زمان‌های قدیم در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شده است. امروزه بسیاری از شرکت‌ها به دلایل مختلفی از جمله خواص ضد توموری، ضد سوختگی و مرطوب کننده بودن از آن در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می‌کنند. آلوئه ورا از گونه‌های مقاوم به خشکی و شوری است و جزء گیاهان CAM دسته‌بندی می‌شوند. این گیاهان راندمان مصرف آب و توان سازگاری بالایی با مناطق خشک و بیابانی دارند و روزنه‌های ورود را در طول روز بسته نگه می‌دارند تا حداقل تلفات آب را داشته باشد.

در بخشی از کتاب آلوئه ورا، مطالب کمتر گفته شده می‌خوانیم:

استفاده از تفاله چای در بستر کشت آلوئه ورا نیز روی ارتفاع میزان ژل تعدادبرگ و پاجوش، وزن تر برگ و وزن تر و خشک ریشه همچنین میزان آسکوربیک اسید (ویتامین ث) و آنتی اکسیدان و فنل اثر مثبت و معنی‌دار دارد. بر اساس یافته‌ها می‌توان از ضایعات کارخانه چای در شمال کشور بعنوان کود برای افزایش تولید آلوئه ورا استفاده کرد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
Yas Mobile
۱۴۰۰/۱۰/۱۹
عالیه
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام