اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۹۳صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۰.۵۶ مگابایت، ۷۲۳ بازدید

کتاب زرشک نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، در مورد خواص این گیاه و روش‌های کاشت و پرورش آن صحبت کرده و در کل اطلاعات کامل و جامعی از زرشک در اختیار شما قرار می‌دهد.

در بخشی از کتاب زرشک می‌خوانیم:

از میوه‌های زرشک بطور عادی در روسیه و بخش‌های وسیعی از اروپای شرقی جهت تهیه مربا (jam) استفاده می‌شود.

در مناطق جنوب غربی آسیا به ویژه در ایران از میوه‌های زرشک در پخت و پزها از جمله تهیه مربا بهره می‌برند.
میوه‌های زرشک مملو از ماده "پکتین" (pectin) هستند و بدین جهت مربای حاصل از آن‌ها پس از سرد شدن به صورت دلمه (congeal) در می‌آید.

میوه‌های زرشک اهمیت غذایی بسیار زیادی برای گروه وسیعی از پرندگان کوچک دارند و این موضوع باعث پخش شدن بذور زرشک از طریق مدفوع پرندگان مزبور می‌شود.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
آگار؛ منابع و کاربردها
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام