اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۷۸صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۰.۶۷ مگابایت، ۷۲۴ بازدید

کتاب آویشن؛ چاشنی مدیترانه‌ای نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب آویشن؛ چاشنی مدیترانه‌ای می‌خوانیم:

مستندات تاریخی موجود نشان می‌دهند که از گذشته‌های بسیار دور تاکنون از «آویشن» در آشپزی ملل مختلف سود می‌برده‌اند.

در دوران‌های پیشین که یخچال‌های امروزی وجود نداشتند، از «آویشن» برای حفظ و نگهداری طولانی مدت گوشت‌ها بهره می‌گرفتند و بدین ترتیب فساد آن‌ها را به تعویق می‌انداختند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
امیرحسین کیانی
۱۴۰۰/۱۱/۹
عالییییییییییییب
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام