خام گیاهخواری، آشپزخانه بی اجاق
اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته سلامت و تغذیه، ۱۵۰صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۳.۲ مگابایت، ۱۹۵۸۰ بازدید
کتابی که هم اکنون قصد معرفی آن را داریم، کتاب “خام گیاهخواری، آشپزخانه ی بدون اجاق” تألیف دکتر محمد کار می باشد. این کتاب که در سال ۱۳۵۵ چاپ شده، ضمن پرداختن به خام گیاهخواری از دیدگاه علم تغذیه، شامل چند دستور تهیه ی غذای خام گیاهی نیز می باشد و روی هم رفته، کتاب ارزشمندی است که هم اکنون می توانید نسخه ی اسکن شده ی این کتاب را دریافت نمایید. برخی از عناوین فهرست کتاب: پیشگفتار هدف کتاب خام گیاهخواری یعنی چه؟ غذای بشر چست؟ مواد پخته جبران موادی را که سلول ها از دست می دهند، نمی کنند از کی بشر پخته خوار به خواص میوه و سبزی خام پی برد؟ چرا مردم از خام گیاهخواری گریزانند چگونه سبزی و میوه را بی خطر تمیز کنیم؟ حالت تعادل جدید در بدن خام گیاهخوار خام گیاهخواری بافت ها را جوان می کند بیماری هایی که با خام گیاهخواری درمان می شوند آشپزخانه ی بی اجاق شرح حال چند بیمار که با خام گیاهخواری درمان شده اند
ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
یا ضامن آهو
محسن جعفرنیا
خوردن حیوانات
جاناتان سفران فوئر
انقلاب غذایی
جان رابینز
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام