اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
عناوین مرتبط از کتابراه
معرفی کتاب
دسته سلامت و تغذیه، ۱۷۷صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۳۸ مگابایت، ۶۷۵۷ بازدید

نویسنده کتاب، جاناتان سفران فوئر، دانش آموخته فلسفه و یک نویسنده شناخته شده آمریکایی است که هم اکنون در دانشگاه نیویورک نویسندگی خلاقانه تدریس می کند. او بیشتر دوره نوجوانی و دانشجویی اش را بین گیاهخواری و گوشتخواری در نوسان بود. وقتی که پدر شد تصمیم گرفت تا درباره این پرسش های کلیدی تحقیق کند: چرا ما حیوانات را می خوریم؟ گوشت حیوانات چطور به بشقاب ما می‌رسد؟ الزامات و پیامدهای خوردن حیوانات چیستند؟

کتاب حاضر روایت شخصی نویسنده را با سه سال ژورنالیسم تحقیقی وی برای بررسی وجوه مختلف این پرسش ها در هم می آمیزد. مضمون اصلی این کتاب دفاع از گیاهخواری نیست بلکه تأمل و آگاهی بخشی درباره جنبه های مختلف استفاده از حیوانات برای غذا است: نقش گوشت در فرهنگ عامه و سنت های غذایی، تاریخ شکل گیری و رشد صنعت دامداری، وضعیت حیوانات در دامداری ها و کشتارگاه های صنعتی، اثرات صید صنعتی بر اکوسیستم دریایی، نقش دامداری های صنعتی در ایجاد بیماری های همه گیر، زوال دامپروری سنتی و روش های آلترناتیو دامداری در جهان امروز از حیطه هایی هستند که در این کتاب طرح می شوند.

مانند بیشتر کشورهای جهان، در دهه های اخیر دامداری صنعتی در ایران هم رو به گسترش بوده است در حالی که مردم خیلی کم درباره سازو کار و پیامدهای این صنعت ستمگرانه و مخرب آگاهی دارند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
تغذیه سالم گیاهی در 21 روز
معصومه ابراهیم زاده عطاری
ویتامین‌ها
نسیم دارابی
سوزش معده به روایت تصویر
علی اصغر صفری فرد
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام