اگر با کتاب رابطه سلامتی با تغذیه نوشته فرض اله قلی زاده همراه باشید، شناخت درستی از انسان و غذاها در اختیار شما قرار داده میشود. و شما را با طبع و مزاجتان آشنا کرده و همچنین شما را با طبع و مزاج بیماریها، غذاها، گیاهان، میوهها، ظرف و ظروف و غیره آشنا میکند، تا بهتر بتوانید خودتان را شناخته و غذاهایی مصرف کنید که مطابق با طبع و مزاجتان میباشند و در صورت بروز کسالت و بیماری، به راحتی و کمترین هزینه بیماری خود را مداوا نمایید.
آنچه در این کتاب مطالعه میکنید:
مقدمه
مفهوم
رابطه تغذیه با بیماری قند یا دیابت
رابطه تغذیه با افسردگی
تأثیر غذا بر مغز
درمان از طریق مواد غذایی بهعنوان دارو
رفع کمبودها تنها راه درمان بیماری
مضرات استفاده از مواد شیمیایی
کمبود ویتامینها و مواد معدنی
مصرف بی رویه ویتامینها و مواد معدنی
غذا به عنوان دارو
اولین قدم شناخت و آگاهی استفاده از ویتامینها و مواد معدنی به عنوان غذا برای درمان
مصرف ویتامینها و مواد معدنی طبیعی یا شیمیایی و رابطه آنها با سلامتی
افسردگی و چاقی
عفونت ویروسی
سرطان، میگرن، التهاب مفاصل
سرطان، میگرن، التهاب مفاصل
رابطه سلامتی با ویتامینها
مفهوم و اهمیت ویتامینها
رابطه املاح و ویتامینها
شناخت و اهمیت بیواکتیو
شناخت و تأثیر مثبت مواد معدنی در بدن
فسفر (phosfor)
ید (Iodine):
آهن (Iron)
کلسیم (Calcium)
کلیوم (Calium)
ناتریوم (Natrium)
کیسل (Kiselsyer)
کبالت (Cobalt)
مس (Copper)
کروم (Chrom)
منیزیم (Magnezium)
نشانههای ظاهری که کمبود املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن را میرساند