اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۷۷صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۷.۳۸ مگابایت، ۷۹۰ بازدید

کتاب چای سرخ نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی خواص و کاربردهای گیاه چای ترش می‌پردازد.

"چای سرخ"، "چای ترش" یا "چای روسل" که از قسمت‌های خشک شده گیاه "روسل" تهیه می‌شود، دارای رنگ قرمز پر رنگی می‌باشد و طعمی ترش و شیرین (sweet & tart) دارد که تا حدودی به مزه "قره قاط" (cranberry) شبیه است. چای "روسل" را به صورت‌های داغ و سرد (همراه با یخ) مصرف می‌نمایند اما میزان مصرف مفید آن در انسان‌ها کاملا شناخته شده نیست.

بسیاری از مردم دنیا از دیرباز با گل‌های زیبای گیاهان جنس کنف (Hibiscus) از جمله گیاه "روسل" آشنا بوده‌اند. دانشمندان مبدأ گیاه "روسل" را از شمال آفریقا و جنوب شرقی آسیا دانسته‌اند اما امروزه آن را در بسیاری از کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا کشت می‌نمایند. مردمان کشورهای مختلف دنیا بطور سنتی از بخش‌های مختلف گیاه "روسل" برای اهداف غذائی و داروئی بهره می‌جویند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام