اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۳۰۵صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۳۱.۷۴ مگابایت، ۹۷۵ بازدید

کتاب گل رز؛ پرورش و فوائد نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب گل رز؛ پرورش و فوائد می‌خوانیم:

نهنج گل‌های رز پس از انجام عمل لقاح شروع به حجیم شدن می‌نماید و گلبرگ‌ها که دیگر فایده چندانی برای گیاه ندارند، تدریج ریزش می‌کنند.

میوه‌های رزها همانند میوه‌های توت از نوع مجتمع (aggregate) محسوب می‌گردند و به "هیپ" (rose hip) معروفند.

بسیاری از ارقام اهلی ژزها به تولید میوه نمی‌پردازند زیرا گلبرگ‌های آن‌ها آنچنان متراکم هستند و به همدیگر چسبیده‌اند که امکان گرده افشانی را فراهم نمی‌سازند.

میوه‌های رزها در بسیاری از ارقام به رنگ قرمز هستند اما در برخی ارقام به رنگ‌های ارغوانی تیره تا سیاه دیده می‌شوند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
آگار؛ منابع و کاربردها
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
امیررضا هروی زاده
۱۴۰۱/۹/۲۷
بسیار عالی
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام