اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۵۵صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۶.۴۵ مگابایت، ۶۲۴ بازدید

کتاب علف لیمو؛ خوشبو و آرامبخش نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، از تاریخچه، کاربرد، فواید، عوارض جانبی و بسیاری از موارد دیگر گیاه علف لیمو صحبت می‌کند و اطلاعات کاملی را از این گیاه پرکاربرد و کمتر شناخته شده در اختیار شما قرار می‌دهد.

گیاه «علف لیمو» (lemon grass) با نام علمی «Cymbopogon citratus» که آن را در ایران با اسامی مختلفی از جمله: «سرده»، «چمن معطر»، «کاه مکی» و «بوتار» می‌شناسند، اصولا در مرۂ گیاهان خانواده چمنی یا غلات (poaceae) محسوب می‌شود. از گیاه «علف لیمو» که بومی کشورهای سریلانکا (سیلان) و هندوستان است و در قالب گپه‌های متراکم رشد می‌کند، معمولا برای مقاصد طعم دهی مواد غذائی، بهداشتی و آرایشی، تهیه برخی داروهای سنتی و همچنین به عنوان گیاه زینتی باغچه‌ها، حواشی گذرگاه‌ها، معابر و فضاهای سبز سود می‌جویند.

در بخشی از کتاب علف لیمو؛ خوشبو و آرامبخش می‌خوانیم:

اگرچه برگ‌های سبز علف لیمو بیش از آن سفت و زبر هستند که قابل خوردن باشند ولیکن آن‌ها را می‌توان قطعه قطعه (sniping نمود و به صورت‌های تازه یا خشک برای تهیه چای گیاهی و یا افزودن به برخی از غذاهای آبکی از جمله آبگوشت (broth) بکار برد. از برگ‌های بالغ گیاه علف لیمو به صورت‌های تازه و یا خشک شده جهت طعم دهی کباب‌ها، سوپ‌ها و چای‌های گیاهی بهره می‌برند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام