اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۷۳صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۷.۹۸ مگابایت، ۱۰۴۲ بازدید

کتاب سیاهدانه؛ طعم دهنده‌ی سنتی نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد گیاه پرخاصیت سیاه دانه را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب کتاب سیاهدانه؛ طعم دهنده‌ی سنتی می‌خوانیم:

برداشت محصول سیاهدانه (harvesting): ساقه‌های حاوی نام‌های سیاهدانه را در مرحله‌ای که نیام‌ها شروع به خشک شدن نمودند و کم کم به سمت خارج آویزان گردیدند، قطع می‌کنند و در داخل پاکت‌های کاغذی و یا کیسه‌های پارچه‌ای قرار می‌دهند.

گاها نیام‌های سیاهدانه را پس از برداشت بر روی صفحات پلاستیکی بزرگی پخش می‌کنند، تا کاملا خشک شوند سپس آن‌ها را با دست می‌مالند، تا دانه‌های سیاهرنگ خارج گردند

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام