کتاب به لیمو؛ معطر و دلنشین نوشتهی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد گیاه پرخاصیت به لیمو را به طور کامل همراه با تصاویر شرح میدهد.
در بخشی از کتاب به لیمو؛ معطر و دلنشین میخوانیم:
برگهای خوراکی و خوش طعم گیاه «به لیمو» را به میزان جزئی برای افزایش عطر و طعم به برخی سالادها اضافه میکنند. باید توجه داشت که برگهای «به لیمو» نسبت به سبزیجات سالادی نظیر: کاهو، ریحان و نعناع زبرتر است لذا باید به مقدار جزئی از رد شده آنها به عنوان چاشنی (dressing) در سالادها سود جست.
با افزودن مقدار کمی از برگهای تازه و رد شده گیاه «به لیمو» به ظرف حاوی ماست یا سس مایونز میتوان آنها را به نوعی معطر ساخت و برای افزودن به: سالاد، گوشت پخته و ماهی سرخ شده آماده نمود.