اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۱۰صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۲.۲۱ مگابایت، ۷۲۲ بازدید

کتاب به لیمو؛ معطر و دلنشین نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد گیاه پرخاصیت به لیمو را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب به لیمو؛ معطر و دلنشین می‌خوانیم:

برگ‌های خوراکی و خوش طعم گیاه «به لیمو» را به میزان جزئی برای افزایش عطر و طعم به برخی سالادها اضافه می‌کنند. باید توجه داشت که برگ‌های «به لیمو» نسبت به سبزیجات سالادی نظیر: کاهو، ریحان و نعناع زبرتر است لذا باید به مقدار جزئی از رد شده آن‌ها به عنوان چاشنی (dressing) در سالادها سود جست.

با افزودن مقدار کمی از برگ‌های تازه و رد شده گیاه «به لیمو» به ظرف حاوی ماست یا سس مایونز می‌توان آن‌ها را به نوعی معطر ساخت و برای افزودن به: سالاد، گوشت پخته و ماهی سرخ شده آماده نمود.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام