اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۱۲صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۱.۲۳ مگابایت، ۶۱۵ بازدید

کتاب موسیر؛ افزودنی محبوب ایرانیان نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد گیاه پرخاصیت موسیر را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب موسیر؛ افزودنی محبوب ایرانیان می‌خوانیم:

گیاه «موسیر» در پایان سال نخست به تولید یک پیاز کوچک می‌پردازد ولیکن در پایان سال چهارم یا پنجم هم زمان با تشکیل گل آذین (inflorescence) به تولید «پیازهای دختری» (daughter bulb) می‌پردازد که در سال بعد تبدیل به «پیاز مادری» (mother bulb) خواهند شد (1).

به دست آوردن «پیاز مادری» گیاه «موسیر» از طریق کاشتن بذور حقیقی نیازمند دوره زمانی طولانی تری برای رسیدن به اندازه مطلوب در قیاس با کاشتن «پیازهای دختری» است.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام