کتاب روغن بذور چای نوشتهی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح میدهد.
در بخشی از کتاب روغن بذور چای میخوانیم:
«روغن بذور چای» را نباید با «روغن درخت چای» (tea tree oil یا Melaleuca oil) اشتباه گرفت زیرا «روغن درخت چای» را که یک نوع روغن فرار (essential oil) و غیر خوراکی (inedible) است، از برگهای پوست کاغذی (paper bark) درختان چای با نام علمی «ملالیوکا آلترنیفولیا» (Melaleuca alternifolia) به دست میآورند.
روغن بذور چای دارای کارایی بسیار خوبی در جهت تأمین سلامتی بدن است اما به جهت قیمت نسبتا بالائی که دارد، یقینا مقدار تولید و عرضه جهانی آن به میزان استقبال مصرف کنندگانش بستگی مییابد.