کتاب برگ بو؛ برگتاج قهرمانان نوشتهی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح میدهد.
در بخشی از کتاب برگ بو؛ برگتاج قهرمانان میخوانیم:
از برگهای «برگ بو» در اروپا، حوزه مدیترانه، آمریکای شمالی و مکزیک به عنوان عامل ایجاد عطر و طعم در طی مراحل آماده سازی برخی از غذاها از جمله گوشت و ماهی بهره میگیرند.
استفادههای غذائی «برگ بو» عمدتا از برگهای خشک و پودر حاصل از آنها صورت میپذیرند زیرا برگهای سبز آن به سبب خشبی بودن میتوانند برای دستگاه گوارش از جمله: گلو، مری و رودههای افراد خطر آفرین باشند.