اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۱۹صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۴.۷۵ مگابایت، ۷۲۰ بازدید

کتاب درخت نان نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب درخت نان می‌خوانیم:

درخت نان (breadfruit) با نام علمی "Artocarpus altilis" از خانواده "توت‌ها" یا "موراسه" (Moraceae) از مهمترین گیاهان مولد غذا در مناطق استوائی مرطوب و پرباران محسوب می‌شود. در واقع میوه‌های درختان نان به عنوان یک ماده غذائی اصلی برای ساکنین اقالیم گرمسیری شمرده می‌شود و نامی که بر آن گذاشته‌اند، نشانگر ارزش و اهمیت بسیار زیاد آن می‌باشد. "درخت نان" زیبا و سریع‌الرشد از مناطق گرمسیری دنیای قدیم منشأ گرفته ولیکن امروزه در سرتاسر مناطق استوائی کره زمین از: مالزی، اندونزی، فیلیپین، هند تا گینه نو، جزایر پولینزی، میکرونزی، هاوائی و کارائیب گسترش یافته است.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام