اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۶۰صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۶.۱۲ مگابایت، ۵۲۴ بازدید

کتاب آگار؛ منابع و کاربردها نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد این گیاه پرخاصیت را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

در بخشی از کتاب آگار؛ منابع و کاربردها می‌خوانیم:

«آگار» احتمالا در سال 1658 میلادی (قرن هفدهم) توسط یک مسافرخانه چی ژاپنی به نام "مینویا تارازایمون" (Minoya Tarazaemon) کشف گردید. بر طبق روایات چنین بر می‌آید که وی قصد داشت، تا مازاد سوپ‌هایی را که از گیاهان دریائی (sea weed) نوع جلبک‌های قرمز تهیه شده بود، دور بریزد ولیکن مشاهده نمود که آن‌ها پس از آنکه به مدت یک شب در شرایط آب و هوائی سرد زمستانی قرار گرفتند، تبدیل به ژله شده بودند. بدین ترتیب بود که "آگار" با گذشت قرن‌ها تبدیل به یک عامل ژله‌سازی در آشپزی کشورهای جنوب شرقی آسیا شد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
مرزه؛ گیاه عشق افروز
اسماعیل پورکاظم
شنبلیله
اسماعیل پورکاظم
خردل
اسماعیل پورکاظم
بادرنجبویه
اسماعیل پورکاظم
بابونه
اسماعیل پورکاظم
رازیانه؛ گیاه هورمونی
اسماعیل پورکاظم
گل حسرت
اسماعیل پورکاظم
زرشک
اسماعیل پورکاظم
گل رز؛ پرورش و فوائد
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
جعفر رفیعی
۱۴۰۱/۴/۱۳
بادرود وسپاس کتاب های گیاهان دارویی بسیار نایاب و تاپی وجود دارد که اطلاعات عمومی بنده را بسیار افزایش داده و می‌توان به دیگران هم انتقال داد.
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام