کتاب کار عاشقانه نوشتهی موسی توماج ایری، تلاش میکند تا از حکمت منابع کهن و از یافتههای جدید در زمینه کسبوکار، روانشناسی، عصبشناسی و سایر علوم برای دستیابی به یک بینش جامع و یک سیستم کاربردی در جهت «ثروتمند شدن» الهام گرفته شود.
در بخشی از کتاب کار عاشقانه میخوانیم:
امروزه انبوهی از جوانان بیکار و جویای کار داریم. به آنها گفتهشده که باید کار کنند و از طرف دیگر کاری هم وجود ندارد. حقیقت تلخ دیگر آن است که قریب بهاتفاق آنهایی نیز که مشغول به کار هستند هرگز به ثروت، رفاه، آزادی و استقلال مالی دست نمییابند و در واقع بهخاطر تأمین معاش در بردگی و بیگاری به سر میبرند.
اکثر آدمها گرفتار تأمین معاش هستند. آنها به خاطر تأمین هزینههای زندگی کار میکنند. هر روز شرایط کار سختتر میشود. آدمها تقلا میکنند، اضافهکاری میکنند. چند شیفت کار میکنند. از جان و دل مایه میگذارند و در ازای قربانی کردن وقت، آرامش، شادی، تفریح، خانواده و جسم و روح خود سعی میکنند که ثروتمند شوند. اما این نوع کار کردن بدترین راه برای ثروتمند شدن است.
متفکری گفته که «انسان آزاد زاده شده اما در همه جا به بند کشیده میشود». بردگیِ کار پرمشقت و پرتقلا، یکی از بدترین انواع این نوع اسارت است.