تولید و عرضه قارچ‌های صدفی و دکمه‌ای
اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۱۷۶صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۳.۶۴ مگابایت، ۲۶۶۱ بازدید

کتاب تولید و عرضه قارچ‌های صدفی و دکمه‌ای به معرفی، بررسی و چگونگی پرورش قارچ به صورت گام به گام می‌پردازد.

در بخشی از کتاب تولید و عرضه قارچ‌های صدفی و دکمه‌ای می‌خوانیم:

مراحل کمپوست‌سازی
قارچ خوراکی یک تجزیه‌کننده ثانویه می‌باشد یعنی قدرت ساپروفیتی قوی ندارد که به طور مستقل به تجزیه بستر بپردازد و عناصر غذایی آن را مطلوب جذب برای خودش بکند. برای این منظور باید فرایند تخمیر و تجزیه برای کمپوست فراهم گردد تا این‌که قارچ بتواند با حداکثر ظرفیت از بستر استفاده کرده و رشد مطلوب خودش را داشته باشد. از طرفی، تحقیقات نشان داده است استفاده از کمپوستی که به خوبی هوادهی شده باشد و پدیده تخمیر در آن به طور کامل اتفاق افتاده باشد عملکرد تولید آن بیشتر بوده است.

برای این‌که کمپوست خوبی برای قارچ تهیه شود نیاز است که فرایند در دو مرحله جداگانه ۱ و ۲ تهیه شود. فاز یک فرایند کمپوست‌سازی می‌باشد. در این فرایند میکروارگانیسم‌های فراوان و متنوعی کار تخمیر را انجام می‌دهند، قبلا هوادهی کمپوست مبتنی بر زیر و رو کردن کمپوست در بونکرها بود. ولی در فناوری نوین هوادهی علاوه بر زیر و رو کردن از لوله‌های هوادهی نیز استفاده می‌شود که میزان اکسیژن به طور خودکار تنظیم شده و هوادهی صورت می‌گیرد. اگر هوادهی کامل صورت نگیرد تخمیر بی‌هوازی باعث ترکیبات غیرضروری در کمپوست شده که می‌تواند عملکرد تولید را کاهش دهد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
باغ پدربزرگ
متیو خلیل
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام