اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۵۷۱صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۵۹.۸۸ مگابایت، ۱۵۶۴ بازدید

کتاب مبانی کشت و زرع نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی تاریخچه‌ی زراعت، اهمیت آن در زندگی بشر، کشاورزی مکانیزه، طبقه‌بندی گیاهان زراعی و ... می‌پردازد.

بشر اولیه معمولا غذای مورد نیاز خود را از طریق شکار به دست می‌آورد و زندگی خود را به شکل گروهی در غارها می‌گذراند ولیکن به تدریج آموخت که از طریق کاشتن بذوری که در طبیعت جمع آوری می‌کرد، می‌تواند غذای بیشتر و مطمئن تری کسب نماید. از آثار باقیمانده از دوران‌های پیشین چنین بر می‌آید که غلات از جمله گندم جزو اولین گیاهانی بوده‌اند که از حدود ۱۰ هزار سال پیش در ناحیه بین النهرین یعنی حدواسط رودهای دجله و فرات در کشور عراق کنونی کشت می‌شده‌اند و پس از آن گیاهان دیگری توسط انسان‌ها از گستره طبیعت وحشی انتخاب شدند و برای زراعت اهلی گردیدند.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
نیل، گیاه رنگرزی
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
باغ پدربزرگ
متیو خلیل
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
میرابوالحسن مهدوی سعیدی
۱۳۹۹/۹/۱۵
ممنون.
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام