اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۰۲صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۲۰.۹۴ مگابایت، ۷۰۶ بازدید

کتاب جوز هندی، ادویه شوق آفرین نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی سوابق شناخت و مصرف، مشخصات گیاهشناسی، انواع، مناطق رشد، شیوه‌های پرورش و... این گیاه می‌پردازد.

جوز هندی در واقع بذر نوعی میوه آلویی شکل از درختانی گرمسیری و همیشه سبز با نام علمی "Myristica fragrans" می‌باشد که از آن دو نوع ادویه به اسامی "جوز هندی" (nutmeg) و "میس" (mace) به دست می‌آورند. اروپائیان جوز هندی را در قرون وسطی شناختند و با ویژگی‌های منحصر به فرد آن برای استفاده در امور آشپزی و تهیه داروهای سنتی آشنا شدند. موضوع ارزش جوز هندی به عنوان یک ادویه خوش عطر و طعم به تدریج آنچنان بالا گرفت که باعث بروز ستیزه‌های متعددی بین کشورهای قدرتمند اروپای آن زمان شامل پرتغال، هلند و انگلیس برای سلطه بر مناطق تولید آن به ویژه جزایر "باندا" در اندونزی شد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
نیل، گیاه رنگرزی
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
باغ پدربزرگ
متیو خلیل
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام