اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۱۰صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۹.۳۱ مگابایت، ۵۷۸ بازدید

کتاب خولنجان؛ ادویه مرتاض‌ها نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، به بررسی تاریخچه، کاربرد، انواع، مشخصات و سایر ویژگی‌های این گیاه می‌‌پردازد.

یکی از گیاهان سودمندی که بطور خانوادگی در خدمت اعتلای سلامتی بشر قرار داشته، "خولنجان" و دیگر خویشاوندانش می‌باشند که منتسب به خانواده زنجبیل‌ها هستند. "خولنجان" یا "گالانگال" از گیاهان چندساله ریزوم دار خانواده زنجبیل و بومی جنوب شرقی آسیا محسوب می‌گردد. مرکز اصلی پرورش گیاه خولنجان در طی یک دوره زمانی طولانی موسوم به قرن "تجارت ادویه جات" (spice trade) در جزیره "جاوه" کشور اندونزی قرار داشت ولیکن کم کم از جزایر اقیانوس هند به اراضی سرزمینی قاره آسیا از جمله تایلند نفوذ یافت بطوریکه امروزه بطور وسیعی در بسیاری از مناطق جنوب شرقی آسیا نظیر: فیلیپین، چین، ژاپن، هندوستان و مجمع الجزایر بزرگ "سوندا" (Sunda islands) شامل: سوماترا، جاوه، "برنئو" و "سالاوسی" پرورش می‌یابد.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
نیل، گیاه رنگرزی
اسماعیل پورکاظم
دارچین؛ ادویۀ باستانی
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام