اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۵۶صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۸۹ مگابایت، ۳۳۷۵ بازدید

با رشد سریع جمعیت جوامع بشری و افزایش تقاضا برای موادغذایی، تحول شگرفی در کشاورزی سنتی ایجاد گردید و کودهای شیمیایی، فراورده‌های هورمونی و سایر عوامل خطرزا برای محیط زیست به صورت کنترل نشده و بی رویه به بخش کشاورزی وارد شدند تا این بخش بتواند به تقاضای رو به رشد موادغذایی پاسخ دهد. اما این افزایش تولید مشکلات زیست محیطی و اجتماعی گوناگونی از جمله نگرانی درخصوص کیفیت مواد غذایی و به خطر افتادن سلامت افراد را به دنبال داشته است. لذا یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توان در راستای بهبود کیفیت موادغذایی گام برداشت؛ مدیریت تلفیقی آفات می‌باشد.

مقاله حاضر درصدد است تا به بحث در خصوص مدیریت تلفیقی آفات در راستای بهبود کیفیت موادغذایی بپردازد. برطبق نتایج به دست آمده، در مدیریت تلفیقی آفات از روش‌های زراعی، فیزیکی و مکانیکی، بیولوژیکی برای کنترل آفات به منظور کاهش مصرف سموم و آفت‌کش‌ها استفاده کرده و به روش شیمیایی به عنوان آخرین راهبرد اجرایی با در نظر گرفتن حداقل اثرات سوء برای محیط زیست توجه می‌شود.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
مراقبت‌های ویژه داشت
یعقوب جعفریان نمین
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام