اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۲۱۶صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱۳.۷۴ مگابایت، ۱۵۰۶ بازدید

کتاب فلفل سبزها تألیف اسماعیل پورکاظم، شما را با شیوه‌های پرورش فلفل‌های سبز و جنبه‌های گوناگون معضلات و قابلیت‌های آن‌ها آشنا می‌کند و می‌تواند دانش‌پژوهان، کارشناسان و علاقمندان را در راستای نیل به خودکفایی و امنیت غذایی کشور یاری رساند.

فلفل سبزها (قلمی، دلمه ای) و به عبارتی فلفل‌های تند و شیرین از جمله میوه هایی هستند که به عنوان سبزیجات مصرف می‌شوند. آن‌ها امروزه نقش بارزی در اقتصاد کشاورزی گلخانه‌ای بر عهده دارند. فلفل‌های سبز از جنبه‌های غذایی و دارویی حائز ارزش والایی می‌باشند؛ لذا میزان و گسترۀ تولید این‌گونه مواد غذایی هر ساله در جهان افزایش می‌یابد.  

در بخشی از کتاب کتاب فلفل سبزها می‌خوانیم:

میوه‌های فلفل پس از رسیدن به سالن‌های تفکیک و بسته‌بندی تحت عملیات مختلفی قرار می‌گیرند. میوه‌های فلفل باید پس از برداشت بلافاصله خنک شوند تا بر عمر قفسه‌ای آنان افزوده گردد. خنک کردن میوه‌ها را می‌توان با پاشیدن آب سرد بر سطح آن‌ها انجام داد ولی هیچگاه نباید میوه‌های فلفل را برای این منظور درون آب سرد قرار داد زیرا با نفوذ آب از طریق گلگاه و یا مجاری زیر "کالیکس" به درون میوه‌ها باعث تسریع در فساد آنان می‌شود.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
مراقبت‌های ویژه داشت
یعقوب جعفریان نمین
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام