اشتراک در تلگراماشتراک در واتس‌اپموارد دیگر
معرفی کتاب
دسته کشاورزی و دامپروری، ۴۴صفحه، فرمت PDF، زبان فارسی، ۱.۰۵ مگابایت، ۱۵۷۵ بازدید

کتاب کیفیت آب آبیاری نوشته‌ی هادی احمدی، به بررسی انواع منابع آب موجود در کره‌ی زمین، ویژگی‌ها و کاربردهای آن‌ها می‌پردازد.

آب یکی از مواد مایع و فراوان‌ترین ماده مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکل شناخت امروزی آن است. بیش از 71.1٪ وزن یک انسان از آب تشکیل شده‌ و نیز بیش از 68٪ سطح کره زمین را آب پوشانده‌است (نزدیک به 360 میلیون از 510 میلیون کیلومتر مربع). با این همه تنها 3 درصد از آب‌های کره‌ی زمین شیرین و قابل شرب است و باقی آن به علت محلول بودن انواع نمک‌ها خصوصاً نمک خوراکی برای نوشیدن مناسب نیست. از همین 3٪ نیز 2٪ آن منجمد در دو قطب شمال و جنوب و بیش از 94٪ به صورت شور است.

در بخشی از کتاب کیفیت آب آبیاری می‌خوانیم:

آب شیرین آبی ست که درصد املاح نمکی غیر حل‌شدنی آن بسیار کم و زلال باشد. آب شیرین از مهم‌ترین منابع تجدیدشدنی می‌باشد که این منبع، برای زنده ماندن بسیاری از موجودات زنده و همچنین برای انسان، از لحاظ تأمین نیاز به آب و همچنین کشاورزی، بسیار پراهمیت و حیاتی است. باید توجه داشت که در این گفتار آب شیرین و آب آشامیدنی دارای مفهوم‌های جداگانه‌ای از یکدیگر کار رفته اند؛ هرچند که آب آشامیدنی آبی شیرین است.

ادامه...
کتاب‌های مرتبط
بیشتر
نییم؛ گیاه محافظ
اسماعیل پورکاظم
لوفا؛ گیاه اسفنج
اسماعیل پورکاظم
گیاه کاوا
اسماعیل پورکاظم
قات؛ گیاه فرعون
اسماعیل پورکاظم
مبانی کشت و زرع
اسماعیل پورکاظم
مراقبت‌های ویژه داشت
یعقوب جعفریان نمین
نظرات
برای ثبت نظر ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
نخستین نظر را شما ثبت کنید!
کتاب سبز را دوست دارید؟
لطفا امتیاز و نظر خود را ثبت کنید!
ثبت امتیاز و نظر
کتاب سبز در شبکه‌های اجتماعی
کانال تلگرام